Telefon
011/8123-102
Email
office.spalexekoin@gmail.com
Adresa
Stefana Nemanje 136, Lazarevac

ZAPOŠLJAVANJE

Obrazovani, talentovani i pre svega vredni ljudi su uvek dobrodošli u naš  tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveća investicija bilo kog preduzeća, SPALEX EKO-IN stalno teži usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.

SPALEX EKO-IN Vam nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i obrazovne programe radi stalnog usavršavanja.

Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom mladom osobom, koja je spremna za stalno korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad, da se stalno usavršavate i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, proverite ovde da li vaša znanja i sposobnosti odgovaraju trenutno otvorenim radnim mestima u našoj firmi.

Putem slanja CV prijave  svakog trenutka se možete prijaviti za posao u SPALEX EKO-IN u, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.

Aktivni konkursi

GRAĐEVINSKI INŽENJER

Diplomirani inženjer gradjevine, poznavanje rada na računaru: MS Office, AutoCad. Vozačka dozvola B kategorije.