Telefon
011/8123-102
Email
office.spalexekoin@gmail.com
Adresa
Stefana Nemanje 136, Lazarevac

O NAMA

Naša priča

Kompanija Spalex Eko-In nastaje iz uspešnog porodičnog biznisa koja se na našim prostorima a i šire bavi izgradnjom  stambenih i poslovnih objekata, sada, već dugi niz godina. Svetski koncept koji sledimo “design and build” podrazumeva jaku projektantsku i izvodjačku platformu čime garantujemo sigurnost, brzinu i uspešno realizovanje projekta. U svim fazama investicija pridržavamo se zakonskih propisa i tehničkih standarda. Posedujemo sve potrebne saglasnosti i odobrenja, što našim kupcima garantuje potpunu pravnu sigurnost.

Standardi i kvalitet

Ovog trenutka sposobni smo da gradimo najzahtevnije objekte u skladu sa najvišim gradjevinskim standradima. Raznovrsnost ponude, kvalitet gradnje, kao i rokovi koje uvek poštujemo iz godine u godinu preporučivali su nas novim komintetima.

Naši partneri

Renomirani svetski proizvođači sa kojima sarađujemo, kao i njihovi materijali koje ugrađujemo, predstavljaju jednu od najznačajnijih referenci naše kompanije.

Bezbednost

Najviši prioritet naše kompanije je zdravlje i bezbednosti ljudi. Zbog toga sve što radimo – radimo na potpuno bezbedan način. U tom pogledu, pre bilo kakvih aktivnosti, obezbeđujemo sve neophodne resurse za potpunu implementaciju bezbednosnih programa.

Vizija i ciljevi

Vizija koju sledimo je podizanje brenda i prepoznatljivosti imena SPALEX EKO-IN, pre svega kvalitetnom uslugom koju pružamo. Zahvaljujući uspesno realizovanim projektima, pouzdanosti, i kooperativnosti javnost nas već prepoznaje kao pouzdanog partnera u oblasti savremenog gradjevinarstva.

Jedan od važnih ciljeva poslovanja naše kompanije je promocija energetski efikasne gradnje, pri čemu je krajnji cilj smanjenje potrošnje energije. U tom pogledu naša kompanija preduzima brojne aktivnosti kao što su: učestvovanje u realizaciji konkretnih projekata poboljšanja energetske efikasnosti, širenje svesti o značaju energetske efikasnosti, prenošenje znanja i iskustava iz zemalja EU na polju donošenja i implementacije zakonske regulative i projekata energetske efikasnosti.

Poštovanje rokova
pouzdanost
zadovoljstvo mušterija
ENERGETSKA EFIKASNOST
ISKORIŠĆENOST MATERIJALA

Važna statistika

Naše brojke su nešto na šta smo veoma ponosni. Ovde možete videti samo neke stavke kojima se možemo pohvaliti.

0 +
Broj zaposlenih
0 +
Broj realizovanih projekata
0
Godina rada
0 +
Broj partnera