Telefon
011/8123-102
Email
office.spalexekoin@gmail.com
Adresa
Stefana Nemanje 136, Lazarevac

Naše usluge

stovariste spalex eko in

Proizvodimo standardan asortiman običnog i pumpanog betona (MB15 do MB35), kao i specijalne vrste betona: vodonepropusni beton, betone otporne na delovanje mraza i betone po zahtevu kupaca.

pvc/alu

U okviru proizvodnje naše radionice poseduju mašine za proizvodnju PVC i AL stolarije. U našem asortimanu možete pronaći i poručiti PVC/AL stolariju po želji i iskoristiti uslugu ugradnje našeg stručnog tima.

stovariste spalex

Ukoliko se u potrazi za cementom, frakcijom različite granulacije, krečom, blokovim, armaturom i crepom na našem lageru svakodnevno možete naći najkvalitetniji materijal.

spedicija

Budite slobodni iI kontaktirajte nas za špeditersku uslugu, mi ćemo se potruditi  da Vam odgovorimo  najpovoljnijom ponudom. Posedujemo sopstveni vozni park, svi naši kamioni su najsavremenije proizvodnje, nosivosti od 12t do 25t, redovno održavani i maksimalno pouzdani.

mehanizacija spalex

Ključ ispoštovanih rokova je naša operativa. Preko 40 specijalizovanih gradjevinskih mašina svakodnevno upošljavamo kako na našim gradilištima tako i za druge investitore.

Kod nas možete iznajmiti ali i kupiti neophodnu mehanizaciju za obavljanje gradjevinskih poslova na Vašem gradilištu…